Welcome, Guest. Please login or register.
October 31, 2014, 02:16:35 AM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
RPGFan Community Quiz!
Persona 3 FES Quiz is now OVER!
Winner was user: Monsoon!
335242 Posts in 13726 Topics by 2200 Members
Latest Member: Rgeneb1
* Home Help Search Login Register
+  RPGFan Message Boards
|-+  Site Related & More
| |-+  RPGFan: The Boards
| | |-+  Board bug, or shenanigans on my system?
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: Board bug, or shenanigans on my system?  (Read 2869 times)
Dave
Posts: 568


Member
*


View Profile

Ignore
« on: March 31, 2006, 04:07:03 AM »

When I try replying to a thread I've been reading, it takes me to the main forum listing. I then try again and it works.

I tried a different thread, same exact thing happens.

Any idea what's up?
Logged

Hidoshi
RPGFan's Open Source Field Agent
Posts: 2901


Built This House

Member
*

clothothespinner@hotmail.com BrandingRune
View Profile WWW

Ignore
« Reply #1 on: March 31, 2006, 06:44:45 AM »

Not a clue. Anyone else having this problem, since I haven't encountered it myself?
Logged
John
Administrator
Posts: 7262


Member
*

DeceptiJohn
View Profile WWW Email
« Reply #2 on: March 31, 2006, 02:18:52 PM »

Make sure you're at 'www.rpgfan.com' and not 'rpgfan.com'.

-John
Logged

THROW PICKLE IN BURGER TO SPEED UP COMMERCIAL
Dave
Posts: 568


Member
*


View Profile

Ignore
« Reply #3 on: March 31, 2006, 04:47:47 PM »

word, problem solved, thanks guys.

note to self: www IS important!
Logged

Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to:  



Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!